Zarządzanie lokalem
22.05.2025
W każdej gastronomii, niezależnie od tego, czy prowadzisz przyczepę gastronomiczną AM AM Kebab, czy inny lokal, spotkanie z trudnym klientem jest nieuniknione. Ważne jest jednak, aby wiedzieć, jak radzić sobie w takich sytuacjach, ponieważ sposób obsługi klienta może wpłynąć na reputację Twojej przyczepy gastronomicznej. W tym artykule podpowiemy, jak skutecznie zarządzać konfliktami i budować pozytywną atmosferę, nawet w obliczu wyzwań. Dzięki temu o wiele łatwiej przyjdzie Ci opanowanie stresujących sytuacji!
Zarządzanie lokalem
22.05.2025
Praca w przyczepie gastronomicznej AM AM Kebab wymaga od pracowników wyjątkowego połączenia umiejętności, zapału i odpowiedzialności. Nie każdy odnajdzie się w dynamicznym środowisku gastronomicznym i nie każdy posiada cechy charakteru, które są pożądane w tej branży, dlatego rekrutacja powinna być w pełni przemyślanym i zorganizowanym procesem. Warto wiedzieć, na jakiej zasadzie dobierać sobie współpracowników i czym powinni się wyróżniać.