Obserwuj nas

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok
Am Am Kebab

Zainteresowany franczyzą?

+48 888 253 956

  • PITA KIZO
  • Franczyza gastronomiczna
  • Kalkulator opłacalności
  • Menu Kebab
  • AMDelivery
  • FAQ
  • Baza wiedzy
  • O nas
  • Dla mediów
Wprowadzenie do franczyzy
Akademia Franczyzobiorcy

Wprowadzenie do franczyzy

Odblokuj treści
  • Jak wygląda proces dołączenia do sieci franczyzowej?
    Wprowadzenie do franczyzy

    Wprowadzenie do franczyzy

    Zamknięty materiał

    Jak wygląda proces dołączenia do sieci franczyzowej?

    Data publikacji

    27.05.2025

    Marzysz o własnym biznesie, ale nie chcesz zaczynać od zera? Nie masz doświadczenia w gastronomii, ale czujesz, że masz smykałkę do zarządzania i do pracy z ludźmi? Franczyza może być właśnie dla Ciebie. Dzięki niej dostajesz gotowy przepis na sukces, czyli już sprawdzony i działający od wielu lat model biznesowy, rozpoznawalną markę i pomoc w każdym etapie działania.

  • Najczęstsze mity o franczyzie, które warto obalić
    Wprowadzenie do franczyzy

    Wprowadzenie do franczyzy

    Zamknięty materiał

    Najczęstsze mity o franczyzie, które warto obalić

    Data publikacji

    26.05.2025

    Franczyza z roku na rok zyskuje na popularności. To model biznesowy, który przyciąga zarówno początkujących przedsiębiorców, jak i doświadczonych inwestorów, którzy szukają kolejnych źródeł zarobku. Niestety, wokół franczyzy narosło wiele mitów i półprawd, które mogą zniechęcać do tego rozwiązania lub prowadzić do błędnych decyzji. W tym artykule obalimy najczęstsze z nich, a także podpowiemy, jak lepiej zrozumieć ten model biznesowy.

  • Kto nadaje się na franczyzobiorcę? Predyspozycje i kompetencje
    Wprowadzenie do franczyzy

    Wprowadzenie do franczyzy

    Zamknięty materiał

    Kto nadaje się na franczyzobiorcę? Predyspozycje i kompetencje

    Data publikacji

    25.05.2025

    Wejście w świat franczyzy to ciekawa opcja dla tych, którzy chcą mieć własny biznes, ale bez konieczności budowania marki od zera. Model ten zyskuje popularność, a już szczególnie w gastronomii. Przykładem jest nasza franczyza, która łączy w sobie wielu zadowolonych franczyzobiorców. Ale czy każdy się do tego nadaje? Sprawdź, jakie cechy, umiejętności i doświadczenie przydają się na starcie i dlaczego nie każdy będzie idealnym kandydatem.

  • Franczyza vs. własny biznes – plusy i minusy
    Wprowadzenie do franczyzy

    Wprowadzenie do franczyzy

    Zamknięty materiał

    Franczyza vs. własny biznes – plusy i minusy

    Data publikacji

    24.05.2025

    Decyzja o założeniu własnej działalności gospodarczej to moment, który dla wielu osób oznacza przełom w życiu zawodowym. To nie tylko sposób na większą niezależność, ale też ogromna odpowiedzialność i wyzwania, które czekają tuż za rogiem. Jedną z pierwszych decyzji, jakie musisz podjąć, jest wybór formy działalności. Lepiej postawić na franczyzę czy stworzyć coś od podstaw?

  • Co to jest franczyza i jak działa?
    Wprowadzenie do franczyzy

    Wprowadzenie do franczyzy

    Zamknięty materiał

    Co to jest franczyza i jak działa?

    Data publikacji

    23.05.2025

    Franczyza to słowo, które coraz częściej pojawia się w kontekście gastronomii, gdy dochodzi do rozmów o biznesie. Kuszące wizje szybkiego startu, gotowego know-how i sprawdzonego modelu działania przyciągają osoby, które chcą otworzyć coś własnego, ale niekoniecznie zaczynać wszystko od zera. W tym artykule rozwiejemy wszystkie związane z nią wątpliwości. Dowiesz się, czym jest franczyza, jak sprawdza się w praktyce, jakie są jej wady i zalety, a także poznasz konkretne przykłady z rynku. Przeczytaj i przekonaj się, czy to może być droga również dla Ciebie.

  • Jak wygląda punkt AM AM Kebab?
    Wprowadzenie do franczyzy

    Wprowadzenie do franczyzy

    Zamknięty materiał

    Jak wygląda punkt AM AM Kebab?

    Data publikacji

    22.05.2025

    Punkt AM AM Kebab to coś więcej niż miejsce serwowania jedzenia. To mobilna wizytówka marki, która codziennie pojawia się w różnych lokalizacjach i musi skutecznie działać zarówno w przestrzeni miejskiej, jak i w internecie.

  • Czym jest franczyza AM AM Kebab?
    Wprowadzenie do franczyzy

    Wprowadzenie do franczyzy

    Zamknięty materiał

    Czym jest franczyza AM AM Kebab?

    Data publikacji

    22.05.2025

    Własny punkt to marzenie wielu osób. Ale rzeczywistość bywa bardziej skomplikowana – od opracowania menu, przez zatrudnienie zespołu, po promocję i logistykę. Co jeśli można by było zacząć od razu z gotowym planem, rozpoznawalną marką i wsparciem na każdym kroku? Tu właśnie wkracza franczyza AM AM Kebab – sprawdzony model, który pomaga przedsiębiorczym osobom wejść na rynek gastronomiczny szybciej, pewniej i z mniejszym ryzykiem. Zaczynasz, ale nie od zera.

Poznaj inne zagadnienia

Wprowadzenie do franczyzy

Wprowadzenie do franczyzy

Pierwsze kroki w świecie franczyzy

Pierwsze kroki w świecie franczyzy

Aspekty operacyjne i formalne

Aspekty operacyjne i formalne

Zarządzanie lokalem

Zarządzanie lokalem

Marketing i sprzedaż

Marketing i sprzedaż

Finanse i rozwój

Finanse i rozwój

Bezpośredni kontakt

Jesteśmy na terenie całej Polski
Zadzwoń lub skontaktuj się z wybranym konsultantem

Katarzyna Dłubak

Ekspert ds. franczyzy

+48 888 253 956

franczyza@dolcisapori.pl

Aneta Sieczkowska

Ekspert ds. franczyzy

+48 888 253 956

franczyza@dolcisapori.pl

Monika Schoeneich

Ekspert ds. franczyzy

+48 888 253 956

franczyza@dolcisapori.pl

Martyna Gmaj

Ekspert ds. franczyzy

+48 888 253 956

franczyza@dolcisapori.pl

Obserwuj nas

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok

Kontakt dla mediów

marketing@dolcisapori.pl

Wypełnij formularz

Sprawdź orientacyjne koszty mobilnej franczyzy.
Zadaj nam dowolne pytanie.

Miejsce spotkań:

Na spotkanie z naszymi doradcami ds. franczyzy zapraszamy do siedziby głównej naszej firmy:

Warszawa – Siedziba główna

Dolci Sapori Sp. z o.o.
ul. Nad Utratą 12,
05-830 Szamoty

Wyznacz trasę

Wrocław – Siedziba biura regionalnego we Wrocławiu

Dolci Sapori Sp. z o.o.
ul Wałbrzyska 6-8 lokal 5,
52-314 Wrocław

Wyznacz trasę

Ważne linki

  • Franczyza gastronomiczna
  • Kalkulator opłacalności
  • Menu kebab
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Baza wiedzy
  • O nas
  • Zgłoś lokalizację
  • Jak dojechać
  • Dla mediów

Franczyza

  • Franczyza Karpacz
  • Franczyza Zakopane
  • Franczyza Poznań
  • Franczyza Rzeszów
  • Franczyza Kołobrzeg
  • Franczyza Białystok
  • Franczyza Lublin
  • Pozostałe franczyzy
    • Franczyza Olsztyn
    • Franczyza Zabrze
    • Franczyza Katowice
    • Franczyza Sopot

Inne

  • Polityka prywatności
  • Regulaminy
    • Regulamin programu lojalnościowego AM AM Kebab
    • REGULAMIN PROGRAMU POLECEŃ

Biznes na kółkach

  • Przyczepa gastronomiczna kebab
  • Biznes Kebab

Kontakt dla mediów:

marketing@dolcisapori.pl

2024 © DolciSapori Sp. z o.o. | Obsługa i wsparcie techniczne Erizo

Wykonanie