CZEŚĆ, to my tworzymy dla Was biznes!

Firma Dolci Sapori to grupa doświadczonych osób biznesowo w swoim sektorze którym zajmują się codziennie by ułatwić Państwu prowadzenie biznesu. Bardzo ważnym elementem modelu franczyzowego AM AM Kebab jest obsługa FRB 360 stopni, dlatego też dysponujemy odpowiednim zapleczem oraz współpracujemy z zaufanymi Partnerami, którzy produkują dla Nas najwyższej jakości produkty z sektora food, z receptury specjalnie tworzonej dla DS. Ponadto posiadamy dwa magazyny centralne: Magazyn SUCHY w Pruszkowie o powierzchni 1.000m2, oraz 500m2 magazynu produkcyjno i serwisującego przyczepy w Nowych Babicach (gdzie znajduje się siedziba firmy). Dolci Sapori to prawdopodobnie najszybciej rozwijająca się sieć mobilnych punktów franczyzowych w Polsce, do której należy właśnie marka AM AM Kebab. Poznaj nas jeszcze bliżej:

Michał Kłusek

Prezes w spółce Dolci Sapori, ukończył Wyższą Szkołę Zarządzania i Prawa im. Heleny Chodkowskiej z tytułem magistra na kierunku zarządzanie. Posiada ponad 10-letnie doświadczenie w branży Handlowej. 

Cechy determinacji i dyscypliny które obecnie wykorzystywane są w biznesie franczyzowym, wykreowane zostały przez wieloletnie doświadczenie zawodowe oraz sport, którego Michał jest pasjonatem od najmłodszych lat. Prywatnie miłośnik literatury o rozwoju osobistym.

Bartłomiej Pomarański

Doświadczenie biznesowe zdobywał przez 11 lat w branży eventowej. Miłość do wysiłku fizycznego oraz 23-letnie doświadczenie w zawodowym sporcie wykształciły w nim najważniejsze cechy w biznesie – wytrwałość, umiejętność przewidywania zmian i intuicję. Ukończył zarządzanie w Wyższej Szkole Heleny Chodkowskiej. Zebrane doświadczenie w biznesie wykorzystał wielotorowo. W spółce Dolci Sapori, posiada rolę Dyrektora Zarządzającego.

Twórca portalu franczyzowego i największych targów Franczyzy w Polsce (FranczyzaExpo), które odbywały się wiele lat na PGE Narodowym, a dziś swoją kontynuację posiadają w Ptak Warsaw Expo. Największym sukcesem określa stworzenie 3 pod względem targów Fitness w Europie FIWE.

Marcin Zawadzki

Z branżą gastronomiczną związany od czasu studiów na Wyższej Szkole Rehabilitacji gdzie ukończył kierunek Dietetyka.

W pracy działa strategicznie i kreatywnie. Lubi porządek, ponieważ doskonale wie, że dobrze przygotowany plan działania prowadzi do sukcesu. Kieruje się zasadą Ajschylosa „Dyscyplina jest matką dobrobytu” oraz wyznaje regułę, że największa satysfakcję daje wspólne tworzenie biznesu. Członek Zarządu Dolci Sapori.

Aleksandra Liwińska

W biznesie kieruje się zasadą „nie ma rzeczy niemożliwych”. Swój sukces zawdzięcza konsekwencji oraz dyscyplinie w działaniu. Od kilkunastu lat związana z branżą gastronomiczną. W Am Am Kebab pełni funkcję opiekuna Franczyzobiorców oraz szkoleniowca. W wolnym czasie uwielbia jeździć na długie wycieczki rowerowe oraz podziwiać naturę.

Anna Łukasiewicz

Od kilku lat żyje w świecie szeroko pojętego marketingu. W spółce Dolci Sapori pełni rolę
Marketing Managera. Na co dzień zajmuję się planowaniem i optymalizowaniem kampanii marketingowych, tworzeniem budżetów i analiz biznesowych, dąży również do tego, aby komunikacja online była spójna z ideą firmy. 

Ukończyła Ekonomię przedsiębiorstwa na warszawskiej Akademii Finansów i Biznesu Vistula oraz drugi kierunek studiów z kierunkiem: Public Relations i Strategiczne Komunikowanie w Firmach na SGH Warsaw School of Economics. Doświadczenie w branży handlowej zdobywała również podczas Międzynarodowej Wystawy na Expo 2017 w Kazachstanie.

Zaangażowanie i determinację w świecie biznesu zawdzięcza wieloletniej walce i treningom na boisku siatkarskim. W wolnej chwili lubi aktywnie spędzać czas oraz pogłębiać swoją wiedzę dzięki lekturom o rozwoju osobistym.

Maciej Tkacz

Z branżą gastronomiczną związany od czasu studiów. Lubi porządek, ponieważ doskonale wie, że dobrze przygotowany plan działania prowadzi do sukcesu. W spółce Dolci Sapori pełni rolę Sales Managera.

Dominik Ryś

Zarządza działem serwisu w spółce Dolci Sapori. Posiada jakże ważną wiedzę teoretyczną jak i praktyczną którą chętnie się dzieli. W dziale serwisu zaczynał od podstaw. Z wieloletniego doświadczenia wie, że czasem dla Klienta poważny problem okazuje się błahą sprawą. Warto zadzwonić porozmawiać, napisać email. Zawsze można liczyć na jego pomoc.

Daniel Rybka

Konfiguracja + Transport

Doświadczenie w branży mobilnych punktów gastronomicznych zdobywał przez 8 lat. Zaczynając od budowy przyczep, po ich urządzanie i transport.
Wie co zrobić aby punkty pracowały skutecznie i wydajnie. Aby elektryka był położona prawidłowo bez żadnych problemów.

Dba o szczegółowość przy doborze mebli, z myślą o klientach. Każdy punkt traktuje jak swoje dziecko. Jest to najwyższa jakość poparta doświadczeniem. Transportem przyczep zajmuje się kadra wyszkolonych kierowców która ma za sobą wiele mobilnych przygód. Są oni przeszkoleni pod kątem transportu, montażu i podłączenia punktu.

*Dolci Sapori to prawdopodobnie najszybciej rozwijająca się sieć mobilnych punktów franczyzowych w Polsce, do której należy właśnie marka AM AM Kebab.