Budka z kebabem to świetny sposób na rozpoczęcie przygody z gastronomią, ale aby sprawnie działała, potrzebujesz odpowiedniego wyposażenia. Właśnie dlatego już odpowiednio wcześniej warto wiedzieć i przygotować sobie, jakie urządzenia i akcesoria są niezbędne, by móc oferować kebaby na wysokim poziomie, zapewniając jednocześnie bezpieczeństwo i higienę pracy. Dowiesz się także, jak dobrze wybrać przyczepę gastronomiczną […]
Wybór między pitą a tortillą to nie tylko kwestia smaku, ale też kultury, z której wywodzą się poszczególne dania, sposobu przygotowania oraz funkcjonalności w gastronomii. Każdy z tych płaskich chlebków ma swoją historię, skład i unikalne cechy, które przyciągają zwolenników na całym świecie. Przyjrzyjmy się dokładniej, czym różnią się te dwa produkty i jak wpływają […]
Zimowa aura wcale nie musi oznaczać spadku sprzedaży kebabów. Wręcz przeciwnie – mroźne dni to doskonały czas na serwowanie ciepłych, sycących dań, które rozgrzewają od środka. Kebab, dzięki swojej uniwersalności i różnorodności smaków idealnie wpisuje się w potrzeby klientów, którzy szukają czegoś pożywnego i smacznego na chłodne dni. W tym artykule podpowiemy, jak dostosować ofertę […]
Decyzja o godzinach otwarcia budki z kebabem może mieć wpływ na odniesiony przez nią sukces. Dobrze zaplanowany grafik może przyciągnąć większą liczbę klientów, zapewniając płynność sprzedaży przez cały dzień. Oczywiście wszystko zależy od tego, gdzie znajduje się Twoja budka – bo lokalizacja gra tu główną rolę. W tym artykule przyjrzymy się najlepszym porom na otwarcie […]
W dzisiejszym świecie firmy szukają innowacyjnych sposobów na wyróżnienie się na tle konkurencji, aby móc przyciągać coraz to nowszych klientów. W przypadku sieci lokali jednym z takich sposobów jest współpraca z ambasadorami marki. To osoby, które reprezentują daną markę, promują jej wartości i produkty, a tym samym wpływają na jej postrzeganie przez szeroką publiczność. Ale […]
Sprzedaż kebaba podobnie jak w przypadku innych dań typu fast food, zależy od wielu czynników. Otwierając własny lokal lub przenośną przyczepę gastronomiczną, warto zwrócić uwagę na aspekty, które mogą przyczynić się do sukcesu lub jego braku. W artykule omówimy kluczowe elementy, które mają wpływ na wyniki sprzedażowe kebaba – od lokalizacji i jakości składników, przez […]
Skoro interesuje Cię gastronomia, na pewno przynajmniej raz zastanawiałeś się skąd pochodzi kebab, prawda? To jedno z najpopularniejszych dań na całym świecie, które zdobyło serca i podniebienia milionów ludzi. Chętnie opowiemy Ci, jaka historia stoi za tą potrawą i dlaczego warto ją znać. Przygotuj się na niezwykłą podróż, podczas której przekonasz się, że kebab to […]
Prowadzenie własnego biznesu z kebabem to nie tylko ogromna satysfakcja i możliwość spełnienia swojego marzenia o własnej budce gastronomicznej, ale i okazja do zarobienia dużych pieniędzy. Właśnie dlatego tłumaczymy, ile można zarobić, a także, co wpływa na ten zarobek. Spis treści: Potencjalne zyski z biznesu kebabowego – ile można zarobić na kebabie? Zakładając swoją działalność […]
Rozważasz otwarcie własnego punktu z kebabem, ale nie jesteś pewien, od czego zacząć? Nie martw się, jesteśmy tu, aby Ci pomóc!
Ile można zarobić na kebabie: Kompleksowy przewodnik po zarobkach w branży kebabowej
Kamil Grosicki, najlepszy piłkarz PKO Ekstraklasy w sezonie 2022/2023, od sierpnia 2023 związany jest z marką sieci franczyzowej AM AM Kebab.