

AM AM Kebab to jedna z najszybciej rozwijających się sieci gastronomicznych w Polsce. Jeśli masz ochotę na pysznego, dobrze skomponowanego kebaba, to nie musisz już szukać dalej! W menu znajdziesz szeroki wybór smakowitych dań, przygotowanych z najwyższej jakości składników – pity, buły, tortille, zestawy obiadowe oraz opcje wegańskie. To street food, który łączy tradycyjne smaki z nowoczesnym podejściem do jedzenia!
Smak, który pokochasz
AM AM Kebab wyróżnia się na tle konkurencji dzięki unikalnym recepturom i dbałości o składniki. Sieć jako pierwsza w Polsce wprowadziła pełną transparentność żywieniową, podając dokładne informacje o wartościach odżywczych i kaloryczności swoich produktów. Dzięki temu możesz cieszyć się ulubionym smakiem, jednocześnie świadomie komponując swoją dietę.
W menu znajdziesz również wyjątkowe propozycje stworzone przez ambasadorów marki:
- Turbo Szama by Kamil Grosicki – propozycja dla fanów intensywnych smaków,
- PITA KIZO – autorski kebab stworzony we współpracy z popularnym raperem KIZO,
- Zestaw FIT Dzika – dla tych, którzy chcą połączyć street food z dietą wysokobiałkową.

PITA KIZO – kebab, jakiego jeszcze nie było na rynku
PITA KIZO to prawdziwa rewolucja na rynku kebabów. Przede wszystkim z racji na unikalną kompozycję składników. W daniu, poza klasyczną porcją mięsa, czerwoną kapustą i warzywami grillowanymi, znalazł się także ser cheddar, ogórek kiszony, bekon i prażona cebulka. To nie tylko pyszne zestawienie, jakiego nie było jeszcze na rynku, lecz także zbilansowana kompozycja makroskładników. AM AM Kebab jako pierwszy na rynku podaje dokładną kaloryczności kebabu (919 kcal) oraz informacje o jego makroskładnikach (aż 44,5 g białka, 173 g węglowodanów, 87 g tłuszczu).
PITA KIZO to produkt dla tych, którzy cenią sobie dobry smak, pełnowartościowe, sycące dania, ale jednocześnie dbają o świadome odżywianie. To także idealne rozwiązanie dla tych, którzy szukają szybkiej, pysznej i pożywnego posiłku niezależnie od tempa czy stylu życia, wykonywanego zawodu czy rutyny treningowej. PITA KIZO została tak pomyślana i skomponowana, żeby mogła służyć jako kompletny, zbilansowany posiłek.

– PITA KIZO to mój najnowszy produkt na rynku spożywczym. Pierwsze danie serwowane na ciepło. Tworząc recepturę dobrałem ulubione składniki. Interesował mnie produkt premium w segmencie fast foodowym, więc możecie się domyślać, że jest grubo. Spożywając PITĘ KIZO nie musicie jednak martwić się o kalorie. Sieć AM AM Kebab podaje dokładne makro, dzięki czemu każdy kto dba o sylwetkę może wliczyć sobie moje danie w swoje dzienne zapotrzebowanie – mówi KIZO, twarz i twórca receptury produktu.

Odwiedź AM AM Kebab i przekonaj się sam!
Lokale AM AM Kebab znajdziesz w wielu miastach w Polsce, a każdy z nich serwuje dokładnie te same, dopracowane receptury, które pokochały tysiące klientów. Dzięki mobilnym punktom i elastycznym lokalizacjom, dostępność tej wyjątkowej kuchni jest większa niż kiedykolwiek!
Nie zwlekaj – odwiedź najbliższy punkt AM AM Kebab i spróbuj jednej z kultowych pozycji z menu. Poczuj smak prawdziwego street foodu w najlepszym wydaniu!
Więcej informacji znajdziesz na stronie: www.amamkebab.pl
O marce AM AM Kebab
AM AM Kebab to koncept franczyzowy należący do spółki Dolci Sapori, prężnie rozwijającej się sieci mobilnych punktów gastronomicznych w Polsce. W portfolio marki znajdują się zarówno słone, jak i słodkie koncepty franczyzowe. Wszystkie one powstają zarówno z miłości do dobrej kuchni, jak i wieloletniego doświadczenia założycieli w branży gastronomicznej. Starając się dostarczyć franczyzobiorcom bezpieczne i rentowne rozwiązania, jednocześnie odporne na zmienny rynek i stale rosnące potrzeby klientów, spółka postawiła na elastyczny model współpracy. Firma za priorytet stawia sobie budowanie trwałych relacji, oferując stały kontakt i wsparcie ze strony dedykowanego opiekuna na każdym etapie rozwoju nowego biznesu oraz dostarczanie kompleksowych rozwiązań. Dolci Sapori zapewnia swoim partnerom pełne szkolenia biznesowe: managerskie, marketingowe i sprzedażowe oraz gastronomiczne – ucząc powtarzalności przygotowywanych potraw wedle własnej receptury.