To nasza treść specjalna!
Aby zobaczyć zawartość musisz posiadać
aktywne konto użytkownika!
Kliknij w poniższy przycisk
i zaloguj się lub załóż darmowe konto
👋🏻
Aspekty operacyjne i formalne
Finanse i rozwój
Zarządzanie lokalem
31.07.2025
Jeśli działasz w gastronomii albo dopiero planujesz wejść w ten świat, to jedno musisz zrozumieć od razu: przepływ gotówki (czyli cash flow) zabija lub ratuje biznes. Nawet jeśli masz świetne jedzenie, zadowolonych klientów i kolejki pod okienkiem – bez kontroli nad pieniędzmi możesz się po prostu wykoleić.
Aspekty operacyjne i formalne
Zarządzanie lokalem
23.07.2025
Prowadzisz punkt gastronomiczny – np. kebab, bar, bistro czy małą restaurację? Masz ruch, klienci są zadowoleni, jedzenie schodzi, a mimo to w kasie ciągle za mało? Problem może wcale nie leżeć w sprzedaży, tylko w… gospodarce magazynowej.
Zarządzanie lokalem
07.07.2025
W każdej gastronomii, niezależnie od tego, czy prowadzisz przyczepę gastronomiczną AM AM Kebab, czy inny lokal, spotkanie z trudnym klientem jest nieuniknione. Ważne jest jednak, aby wiedzieć, jak radzić sobie w takich sytuacjach, ponieważ sposób obsługi klienta może wpłynąć na reputację Twojej przyczepy gastronomicznej. W tym artykule podpowiemy, jak skutecznie zarządzać konfliktami i budować pozytywną atmosferę, nawet w obliczu wyzwań. Dzięki temu o wiele łatwiej przyjdzie Ci opanowanie stresujących sytuacji!