fdsfdasfads
test notka 2
fdsfdasfads
1 minuta

Czytaj także

Spis treściJakie są podstawowe wymagania sanitarno-epidemiologiczne w budce z kebabem?Zasady utrzymania czystości w kuchni i na stanowiskach pracySzkolenie personelu w zakresie BHP i higienyRegularne kontrole i audyty bezpieczeństwaJak powinno wyglądać wyposażenie budki w niezbędne środki higieny i bezpieczeństwa?Praca w gastronomii wymaga szczególnego podejścia do kwestii bezpieczeństwa i higieny. Prowadzenie budki z kebabem, gdzie każdego dnia […]

Spis treściJakie mogą być przykłady trudnych sytuacji w gastronomii?Jak radzić sobie z trudnym klientem w praktyce?Jak rozwiązać sytuację?Dlaczego obsługa klienta jest tak ważna dla sukcesu gastronomii?Jak budować pozytywną atmosferę w lokalu gastronomicznym?W każdej gastronomii niezależnie od tego, czy prowadzisz małą budkę z kebabem, czy ekskluzywną restaurację, spotkanie z trudnym klientem jest nieuniknione. Ważne jest jednak, […]

Spis treściNajważniejsze cechy dobrego pracownika do budki z kebabemJak skutecznie rekrutować pracowników do gastronomii?Gdzie szukać odpowiednich kandydatów? Jak znaleźć dobrego pracownika?Jak budować zespół w ramach franczyzy gastronomicznej?Praca w budce z kebabem wymaga od pracowników wyjątkowego połączenia umiejętności, zapału i odpowiedzialności. Nie każdy odnajdzie się w dynamicznym środowisku gastronomicznym i nie każdy posiada cechy charakteru, które […]